Eutonomy euFIX Fibaro Modul DIN-skinne-adaptere er nu tilgængelige!

Martyn Wendon |

Eutonomy euFIX DIN-adaptere

Det er ikke ofte, at vi bliver begejstrede for noget, der kan betragtes som en "dum" enhed, men den Eutonomy euFIX Fibaro Modul DIN-skinneadaptere er nok de smartestedumme enhed, du nogensinde kommer til at se!

Først og fremmest, hvad gør en "DIN-skinneadapter"? Jo, den DIN monteringssystemet har eksisteret i årevis, og hvis du er bekendt med, hvordan en nogenlunde moderne elektrisk forbrugerenhed fungerer, har du uden tvivl allerede set en DIN-monterbar enhed i aktion.

DIN-skinne-forbrugerenhed

Kort sagt er en DIN-skinne en metalskinne i en standardstørrelse, og den bruges i vid udstrækning til montering af afbrydere og kontrolenheder i udstyrsracks. Den gør det nemt at opbygge et modulært system af sammenkoblede enheder.

Men DIN-skinner er ikke kun til forbrugerenheder og udstyrsracks, du kan få DIN-skinnekabinetter i alle mulige former og størrelser, inklusive dem, der er designet til ekstern brug.

DIN-skinne-kabinet

Hvad betyder det så for det intelligente hjem? Tja, indtil nu har der været meget begrænsede muligheder for at bruge DIN-skinnemontering i dine Hjemmeautomatisering systemer.

Ja, selvfølgelig, Qubino har et par moduler, der er specielt designet til DIN-skinnemontering, men de er dyre og har begrænset funktionalitet. Vi har også skrevet en kort vejledning om at bruge Camden Boss kabinetter, men de passer ikke særlig godt sammen med de nyere Fibaro moduler.

Gå ind Eutonomy euFIX - de første specialdesignede DIN-adaptere, der er lavet specielt til Fibaro moduler! Det, der gør dem så specielle, er, at de er bygget efter usædvanligt høje standarder, og de gør det muligt at montere modulerne sikkert på adapteren med alle tilslutninger korrekt fordelt på skrueterminaler udvendigt. Der er ingen manuel intern ledningsføring eller hot-glue nødvendigt med disse!

Eutonomy euFIX DIN-skinne-adaptere

De er også fuldt CE-certificerede, og vi har gennemgået dem i detaljer og har ikke kunnet finde en eneste fejl. Hver adapter er designet specifikt til en bestemt Fibaro modul, og printkortet er klassificeret til at passe til det. Da et billede siger mere end tusind ord, vil vi lade vores fotos tale .....

Eutonomy euFIX Fibaro DIN-adaptereEutonomy euFIX Fibaro DIN-adaptere

Vi kan virkelig ikke understrege nok, hvor gode de er i virkeligheden, men forhåbentlig vil billederne ovenfor give dig en god idé! De fås til størrelse 6 Fibaro moduler i øjeblikket, og der er versioner med trykknapper (som vist ovenfor) og uden trykknapper.

Trykknapperne er forbundet parallelt med indgangene på modulet, hvilket gør det virkelig nemt at teste dem lokalt (måske før switchkablerne er tilsluttet). For ikke at nævne, at det gør det superenkelt at inkludere og ekskludere modulerne på Z-Wave side af sagen. Vi synes, at det er værd at have trykknapperne for de få ekstra pund, selv hvis du ikke tror, du får brug for dem.

hvad koster alt dette? dig? Kvalitet er ikke billigt, det er helt sikkert, men til kun £22 (uden trykknapper) og £28 (med trykknapper) tror vi heller ikke, at disse vil sprænge banken, især når prisen betragtes som en del af en samlet installation. Nogle af de andre løsninger vi nævnte tidligere, var også oppe i den prisklasse, og de er ærligt talt ret dårlige i sammenligning!

På Vesternet praktiserer vi, hvad vi prædiker, og vi har en række projekter på vej i øjeblikket, hvor vi helt sikkert vil bruge euFIX DIN-adapterne. For eksempel har vi for nylig installeret en Fibaro Single Switch 2 til at styre en lavspændings AC havevandingsventil, og en euFIX DIN-adapter ville gøre dette job perfekt. Den lavspændings-AC PSU, vi bruger, kan endda selv monteres på DIN, så det ville se meget mere professionelt ud, hvis den blev monteret i et flot IP-klassificeret DIN-kabinet side om side med Fibaro modulet i det tilsvarende euFIX DIN-adapter.

Eutonomy euFIX DIN-adapter Vesternet

Det var alt for dette indlæg. Eutonomy euFIX-adaptere er på lager og klar til afsendelse, så tjek dem ud i dag!

Vi ses snart igen,

Martyn

About the Author

David Bell is the founder of Vesternet. As a contributing author on popular smart home topics including Z-Wave & Zigbee, he’s been cited in a multitude of popular websites, forums & articles over the past 10 years and continues to publish regularly on Vesternet.

With over 25 years in business, and 15 years in home automation, he also heads up all of Vesternet’s commercial initiatives throughout various online channels as an expert in sales, marketing & growth strategies.

Email
LinkedIn